Om Ung-Seksualitet.dk

Ung-Seksualitet.dk består af Mathias Valentino og hans team.

Vi brænder for at inspirere unge og tilbyder foredrag/forløb om sund og naturlig seksualitet.

Mathias Valentino er sexolog og foredragsholder – og er blandt landets førende eksperter i unges seksualitet. Vi afholder foredrag, trivselsdage og workshops om seksualitet, herunder bl.a. samtykke, grænsesætning, kropsidealer, sex-sygdomme, prævention, pornoafhængighed, aftabuisering, selvværd og præstationsangst.

Mathias Valentino fortæller:
Da jeg gik i gymnasiet, savnede jeg i den grad et trygt forum, hvor jeg kunne udtrykke mig – udtrykke nogle af de mest sårbare ting i mit teenageliv: mine seksuelle udfordringer.
I mit voksne liv har jeg med passion, ihærdighed og nysgerrighed tilegnet mig en stor viden om følelser og seksualitet. Denne indsigt har jeg nu integreret, og det gør mig ydmyg at erfare, hvor meget hjælp og glæde det giver unge, når jeg deler disse indsigter med dem.
Jeg har de senere år tænkt: “hvis jeg bare havde vidst en brøkdel, af det jeg ved i dag! Det ville have givet mig et langt mere tilfredsstillende sexliv, da jeg var ung!”.
Heldigvis har folketinget besluttet, at seksualundervisning fra 2023/2024 skal være obligatorisk på de gymnasiale uddannelser.
Mange unge har dog efter min mening brug for meget mere input end det. Så det har jeg taget konsekvensen af, og har skabt SexTalks for Unge.

I over 20 år har Mathias arbejdet med det personlige lederskab – med særligt fokus på seksualitet og kropsbevidsthed. I denne periode har han taget en række uddannelser og kurser indenfor sexologi, psykoterapi, yoga, kropsbevidsthed, mindfulness, NLP, meditation og coaching.

Derudover har han en bred baggrund som psykoterapeut og yogalærer – og er cand. IT og professionel guitarist (uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium).

Sexolog, workshopleder og foredragsholder Mathias Valentino Persson

KONTAKT

Ung-Seksualitet.dk
v/ Mathias Valentino
HC Ørsteds Vej 22E
DK-1879 Frederiksberg C
Denmark

Telefon: +45 20 42 42 62

kontakt(a)ung-seksualitet.dk

Universal Heart Powering Education
CVR: 34443483